VI. Geistliches Volkskonzert. (Danzig : [s.n.], 1907)
Druk z programem koncertu, który miał miejsce w St. Bartholomäi-Kirche zu Danzig (Kościół św. Bartłomieja) 10 marca 1907 r.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- życie religijne