Widok z Placu Kaszubskiego w kierunku południowym / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia widok z Placu Kaszubskiego na skrzyżowanie z ulicą Wójta Radtkego, 1964 r.