[Afisz. Incipit] Klub Rozrywkowy Impreza ... zaprasza na gry bilardowe ... na partię szachów i brydża ... ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz reklamujący Klub Rozrywkowy Impreza w Malborku przy ul. Poczty Gdańskiej 2.