[Afisz. Incipit] Klub Rozrywkowy Impreza ... zaprasza na gry bilardowe ... na partię szachów i brydża ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz reklamujący Klub Rozrywkowy Impreza w Malborku przy ul. Poczty Gdańskiej 2.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.