[Kościół Mariacki w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia kościół Najświętszej Marii Panny w Gdańsku, widok od płn.-wsch., ok. 1910 r.
Aut. odb., data, miejsce wyd. wg. inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.