Indywidualizm religijny we współczesnym świecie wyzwaniem dla Kościoła / Janusz Mariański. - Mariański, Janusz (1940- ).
1. Strukturalny indywidualizm. 2. Strukturalny indywidualizm a religia. 3. Indywidualizm religijny - bogactwo a zagrożenie dla Kościoła?