[Afisz. Incipit] W dniu 26 lipca 1947 roku ... odbędzie się w salach Klubu Marynarza ... wielka zabawa taneczna ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.