Cegiełka na odbudowę Kościoła Rzym.-kat. Św. Jerzego (Garnizonowy-Szkolny) w Sopocie. (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Cegiełka.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Sopot -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.