Ex Libris Hanns Heern / Julio Fernandez Saez. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1957)
Kobieta siedząca na kanapie z otwartą książką, w tle półka z książkami, u dołu napis: Ex Libris Hanns Heern. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.