Przygotowanie do wystyłki kotwic dla przemysłu okrętowego - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia kotwice gotowe do wysyłki, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografia prasowa