[Afisz. Incipit] W sali Domu Marynarza przy Skwerze Kościuszki odbędzie się przedstawienie dla dzieci ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 26.10.1947 r. Dochód z imprezy przeznaczony na odbudowę Warszawy.