Pokonać śmierć - Bednarek, Stefan (1944-2022).; Sutzkever, Abraham (1913-2010). (1993)
Recenzja książki: Zielone akwarium / Abraham Sutzkever. Wrocław, 1992.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.