[Afisz. Incipit] Ogloszenie o przystapieniu do sporzadzenia planu zabudowania miasta Elblaga ... / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o planie zabudowy Elbląga 3.01.1946 rok.