[Afisz. Incipit] Ogloszenie o przystapieniu do sporzadzenia planu zabudowania miasta Elblaga ... - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003). (Elblag : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o planie zabudowy Elbląga 3.01.1946 rok.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.