[Afisz. Incipit] Blok Stronncitwa Demokratycznego w Elblągu prosi ... o przybycie na uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii i zabawie sylwestrowej w sali MRN w Elblągu 31.12.1947 r.