Czy Bóg wybaczy siostrze Bernadetcie? / Justyna Kopińska. - Kopińska, Justyna (Świat Książki, 2015)
Dotyczy przemocy wobec dzieci w Ośrodku Wychowawczym w Zabrzu prowadzonym przez boromeuszki z Trzebnicy.