Czy Bóg wybaczy siostrze Bernadetcie? - Kopińska, Justyna; Świat Książki (Warszawa : Świat Książki, 2015)
Dotyczy przemocy wobec dzieci w Ośrodku Wychowawczym w Zabrzu prowadzonym przez boromeuszki z Trzebnicy.
Keywords: Congregatio Sororum Misericordiae Sancti Caroli Borromaei (Trzebnica).; Domy dziecka -- ocena -- Polska; Przemoc wobec dzieci -- Polska -- Zabrze -- 1970-2000 -- relacje osobiste; Przemoc wobec dzieci -- Polska -- Zabrze -- 1990- -- relacje osobiste; Reportaż -- Polska -- 1990-.