Gdańsk ulica Wały Jagiellońskie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia ulicę Wały Jagiellońskie w Gdańsku, widok z Małego Błędnika w kierunku skrzyżowania z ulicą Hucisko, 1979 r.