Na budowie elektrowni pompowo-szczytowej w Żarnowcu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia maszyny budowlane budujące elektrownię w Żarnowcu, 1978 r.