Na budowie elektrowni pompowo-szczytowej w Żarnowcu - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia maszyny budowlane budujące elektrownię w Żarnowcu, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Żarnowiec (Polska, województwo pomorskie) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa