Gesänge zur Feier des Geburstages unseres allverehrten und geliebten Königes Friedrich Wilhelm des Dritten in der Loge Eugenia zum gekrönten Löwen. (Gdańsk : s.n., 1815)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia na część urodzin króla pruskiego Fryderyka Wilhelma III.
Keywords: Fryderyk Wilhelm -- IV -- (król Prus ; -- 1795-1861) -- pieśni -- teksty; Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty