[Afisz teatralny. Incipit] W ramach gościnnych występów Sopockiego Lata wystąpi Teatr Komedia z Warszawy ... Kłamczucha / Teatr Letni w Sopocie. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o przedstawieniu w Teatrze Letnim w Sopocie 26-31.07.1966 r. Reżyseria: Andrzej Szczepkowski.