Gdańsk Zbrojownia - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia : Janusz Uklejewski, 1961)
Przedstawia fasadę Zbrojowni w Gdańsku, ujęcie od ul. Piwnej, 1961 r.
Tyt. i data wg opisu autora na rewersie, aut. wg pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wielka Zbrojownia (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie