[Afisz. Incipit] W sali Urzędu Zatrudnienia Gdynia-Grabówek odbędzie się mecz bokserski. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o meczu 16.10.1949 r.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Boks -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Grabówek (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.