Ex Libris Wojciech Jakubowski Severin. - Severin, Mark F. (1906-1987) (1969)
U góry napis: Ex Libris Wojciech Jakubowski, niżej głowa hinduskiego bóstwa wyłaniająca się z kwiatu lotosu. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut.