Ex Libris Wojciech Jakubowski - Severin, Mark F. (1906-1987).; Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Bruksela, 1969)
U góry napis: Ex Libris Wojciech Jakubowski, niżej głowa hinduskiego bóstwa wyłaniająca się z kwiatu lotosu. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut.
Nazwisko aut. i miejsce wyd. na odwrocie, data wg działalności aut.