Klaus Rödel [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1970)
Przedstawia sylwetkę leżącego człowieka, nad nim słońce, u dołu napis: Klaus Rödel. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut. i data.