Klaus Rödel - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Rödel, Klaus (1940- ). ([S.l.], 1970)
Przedstawia sylwetkę leżącego człowieka, nad nim słońce, u dołu napis: Klaus Rödel. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut. i data.
Nazwisko aut. na podstawie sygn. aut. i autografu.