[Afisz. Incipit:] Z okazji V Światowego Festiwalu Studentów i Młodzieży w Warszawie wystąpi ... Państwowy Zespół Ludowy Pieśni i Tańca Śląsk. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie w Opera Leśna 13, 14 sierpnia 1955 r.