[Afisz. Incipit:] Z okazji V Światowego Festiwalu Studentów i Młodzieży w Warszawie wystąpi ... Państwowy Zespół Ludowy Pieśni i Tańca Śląsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie w Opera Leśna 13, 14 sierpnia 1955 r.
Keywords: Opera Leśna (Sopot); 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne