Ex Libris Pavl Damme - Damme, Paul. ([S. l., 1898)
Przedstawia bramę miejską zwieńczoną herbem Gdańska, przez którą widać Długie Pobrzeże, u dołu napis: Ex Libris Pavl Damme.
Data wg działalności właściciela.