[Afisz. Incipit:] Naczelna Dyrekcja Widowisk Rozrywkowych Letni Teatr "Colosseum" ... nowy pożegnalny program "Atomowe Bomby Śmiechu" ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o gościnnych występach artystów warszawskich od 26 sierpnia do 1 września, Gdańsk-Wrzeszcz Al. Rokossowskiego obok PUR-u.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na afiszu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Widowisko; Życie artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz