Barred Window / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2009)
Dwa kwadraty ustawione jeden za drugim, przedzielone krzyżującymi się liniami. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.