Niepodległość : sesja - Muzeum Archidiecezji Warszawskiej (Warszawa : Muzeum Archidiecezji Warszawskiej, 1985)
Program sesji, która miała miejsce w Muzeum Archidiecezji Warszawskiej 13 maja 1985 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Warszawa -- 1970-2000.