Exlibris Ingrid Rhebergen / [Jaroslav Lukavský]. - Lukavský, Jaroslav (1924-1984) ([wydawca nieznany], 1967)
Duża mewa z rozpostartymi skrzydłami na tle płynącej żaglówki, napis wzdłuż prawej i dolnej krawędzi: Exlibris Ingrid Rhebergen, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.