Danzig - Langebrücke ([S.l. : s.n., 1905)
Przedstawia Długie Pobrzeże w Gdańsku, widok z nabrzeża Wyspy Spichrzów w kierunku Żurawia, ok. 1920 roku.
Data wg przedstawienia i budowy k. pocztowej.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe