Ex Libris Edwarda Grabowskiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1950)
Przybory malarskie i graficzne, napis: Ex Libris Edwarda Grabowskiego, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.