Ex Libris Edwarda Grabowskiego - Grabowski, Edward (1904-1966). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1950)
Przybory malarskie i graficzne, napis: Ex Libris Edwarda Grabowskiego, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.