[Afisz. Incipit] Jakub Offenbach Szósta żona Sinobrodego Opera komiczna w 4 aktach / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o premierze 8.07.1967 r. w Operze we Wrzeszczu oraz 15.07.1967 r. w Operze Leśnej w Sopocie.