Andreas Barthivs Ad D. Catharinae Pastor. Obiit Natvs Annos LVIII. - Heckenauer, Leonhard (165.-1704?).; Stech, Andreas (1635-1697). ([Gdańsk], 1702)
Przedstawia portret Andreasa Bartha, pastora kościoła św. Katarzyny w Gdańsku.
W otok medalionu portretowego wpisany tytuł: Andreas Barthivs Ad D. Catharinae Pastor. Obiit Natvs Annos LVIII.
U dołu poniżej otoku sygnatury autora pierwowzoru, autora i data powstania: Andreas Stech pingebat 1684, Leonhard Heckenauer sculp. 1702.
Miejsce powstania według działalności autora i tematu.
Keywords: Grafika -- Polska -- 18 w