Ex Libris Helmer Fogedgaard - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1971)
W prostokątnej ramce ptak, u dołu napis: Ex Libris Helmer Fogedgaard. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-.