Z książek J. Wł. Kobylańskiego / Stanisław Keller. - Keller, Stanisław (1935)
W obramowaniu, w otwartych drzwiach biblioiteki stoi św. Hubert z jeleniem i psem, u dołu napis: Z książek J. Wł. Kobylańskiego. Nazwa artysty i data w obrębie kompozycji.