18 Festiwal Polskich Filmów Fabularnych : 6-12 listopada 1993 Gdynia / A. Pągowski. - Pągowski, Andrzej (1953- ). ([wydawca nieznany], 1993)
Na plakacie na błękitnym tle mężczyzna w garniturze odwrócony plecami trzymający na sznurku żaglówkę jak latawiec.