Członek Biura Politycznego KC FPK Paul Laurent w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia Paula Laurenta przedstawiciela Francuskiej Partii Komunistycznej na ulicy Długi Targ w Gdańsku poczas oficjalnej wizyty, 1979 r.