[Mokradła] - Jasiński, Feliks (1862-1901).; Chełmoński, Józef (1849-1914). ([Warszawa], 1891)
Przedstawia czaplę frunącą ponad mokradłami.
Tytuł na podstawie treści przedstawienia i tytułu wzoru malarskiego.
Data powstania na podstawie działalności autora i powstania malarskiego wzoru.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Pod kompozycją po lewej stronie wygrawerowane: Jos. Chełmoński pxt.
Pod kompozycją po prawej stronie wygrawerowane: F. Jasiński sct.
Keywords: Grafika -- Polska -- 19 w; Grafika polska