Uroczyste nadanie stopni wojskowych w Twierdzy Wisłoujście / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia uroczyste nadanie stopni wojskowych kadrze oficerskiej na dziedzińcu Twierdzy Wisłoujście, 1992 r.