[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie: Komisja Amnestycyjna dla ujawniających się ... (Darłowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do ujawnienia się i zgłoszenia do Urzędu Bezpieczeństwa 05.03.1947 r.
Keywords: Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.