Ulica Mariacka, szczytnica rokokowa kamieniczki nr 42 po odbudowie [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1969)
Przedstawia górną część fasady odbudowanej kamienicy przy ul. Mariackiej 42, 1969 r.