Der friedlose Osten Kennt Ihr die Gefahr?. (Berlin : [s.n., 1931)
Plakat propagandowy reklamujący gazetę Volk und Reich : politische Monatshefte.
Keywords: Czasopisma niemieckie -- 1900-1945.; Propaganda niemiecka -- 1900-1945.