Gdańsk, Nowy Port, ulica Oliwska / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia kościół pod wezwaniem Niepokalanego Serca Maryi przy ulicy Oliwskiej w Gdańsku Nowym Porcie, 1992 r.